Liity Jäseneksi

Täyttämällä alla olevan lomakkeen haet Oulu Pride ry:n jäsenyyttä. Jäsenrekisterin ylläpidosta vastaa yhdistyksen hallitus. Jäsenyys tulee voimaan, kun yhdistyksen hallitus on käsitellyt hakemuksen ja jäsenmaksu on maksettu. Sitoudut noudattamaan yhdistyksen sääntöjä.

Yhdistyslain mukaan jäsenrekisteriä varten kerättäviä pakollisia tietoja ovat täydellinen nimi ja kotipaikkakunta. Sähköpostitse lähetämme tiedot jäsenmaksun suorittamista varten, tiedotamme jäsenistöä yhdistyksen ajankohtaisista asioista ja lähetämme viralliset kokouskutsut.

Varsinainen jäsenyys henkilöjäsenille 20/10€

Alennettu jäsenmaksu on tarkoitettu opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille sekä muille pienituloisille.

Kannatusjäsenyys henkilöjäsenille 50€

Kannatusjäsenyys on kannatusluontoinen jäsenmaksu, ja se ei oikeuta äänioikeuteen yhdistyksen kokouksissa.

Kannatusjäsenyys yrityksille ja yhteisöille 150€

Kannatusjäsenyydellä yritys tukee Oulu Pride-toimintaa ja saa näkyvyyttä.

PDF-tiedostoOuluPride_yhdistyksen_säännöt.pdf (53 kB)
Yhdistyksen voimassaolevat säännöt